sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Timangijubileet eli kuusikymmentä vuotta kuningattarena

Täällä sataa vettä ja on stereotyyppinen Lontoo-sää, juuri sopivasti kuningatar Elisabethin Thames-veneretkeä varten. Ilmeisesti emme ole brittiytyneet tarpeeksi että olisimme jaksaneet tunkea tuhansien muiden kanssa tihkusateeseen lippuja heiluttelemaan, joten olemme fiilistelleet juhlahumua telkkarin (tai siis BBC:n nettistriimin) välityksellä. Aamupäivällä sentään askartelimme toisen päivänsankarin, A. Orvokin, kanssa talouspaperiviirit ikkunaan. Ensimmäisistä versioista tuli vähän norjalaiset kun ei heti muistunut miten ne värit nyt menikään...

Mielenkiintoisia nämä erilaiset lippujuhlat ja se mitä liput milloinkin kenellekin symboloivat. Patrioottisuutta / kuningatarta / äärioikeistoa / punksärmää / talvisotaa / urheilujuhlia / itsenäisyyttä //// ?Onko lippuhommat arvokasta / mölliä / coolia / trendikästä / mautonta?

Tässä vähän kuvia Aamun päiväkodin torstaisesta jubilee-juhlasta kurkkuleipineen, lippukorvakoruineen,  kruunuineen ja sini-puna-valkoisine kuppikakkuineen. Päiväkotikuvien jälkeen kotimeininkiä.

God save the queen. Ja toivottavasti sillä oli lämpimät alusvaatteet ja sateenvarjo.

-R












1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas hauska postaus, naureskelin ääneen osuvia sanavalintoja. Aamulle terkkuja Lotalta!