maanantai 23. tammikuuta 2012

Pojat balettiin!



Maanantaita kaikille! Nyt olis fudistreenit meneillään mutta me Uulan kanssa jumitetaan vaan himassa. Tai siis minä jumitan ja Uulalla ei ole vaihtoehtoja. (Ipanapa viihdyttää.) Fudiksesta lintsaamisesta tulikin mieleeni raportoida teille toisesta puistoaktiviteetista mitä harrastamme Uulan kanssa. Ettei kukaan vain eläisi sellaisessa harhakuvitelmassa että meillä vain tytöt tanssii ja pojat pelaa fudista, pois se meistä! Pitääkin ottaa selvää löytyiskö lähistöltä autokerhoa tai vähintäänkin jääkiekkoseuraa Aamulle... Ihan sama kiinnostaako sitä sellainen, onhan modernin naisen tehtävä sukupuolineutraaliuden nimissä pieniä uhrauksia!

Siis VOILÀ: Diddi Dance. Täällä näemmä tykätään tällaisista konsepteista, kuten myös ketjukahviloista ja -ravintoloista.

Käsiin köytettynä kulkusremmit, vasurissa keltainen ja oikeassa pinkki, näkyvät sinipaitaisen open käsissä ilman viuhuntaa.

Rytmisen voimistelun alkeet osa 1.

Ja videoterveiset vielä:


Viime viikon tanssipäivän aamuna oli satanut vettä ja puistoon oli ilmestynyt ihania lätäköitä. Lätäköiden vaikutus puiston käyttäjiin on dramaattinen: Uula oli ainut lapsi ulkona.

K: Mistä tunnistaa suomalaisen lapsen? V: Hänelle on puettu vedenkestävä haalari ja goretexkengät (ja molemmissa heijastimet) ja hän leikkii yksin puistossa. Pitkä miinus tulee puuttuvista hanskoista, siis piti sanomani tec-rukkasista.


 

Nyt kun katselen näitä iloisia puistokuvia niin luulen että lähdemmekin tästä mieluummin kirjastoon...

-R

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Terkkuja ja koska palaatte?

Ruusu kirjoitti...

;-j saattaa olla että se onkin Aamu joka sinne metsiin päätyy?!

Riikka: sinne myös! Ja näillä näkymin loppukesästä tulee muuttolasti sinnepäin!

Jo kirjoitti...

Moikka!

Hieman aiheen vierestä, mutta voisitko joskus tehdä postauksen siitä, kuinka lasten ja erityisesti rattaiden kanssa pääsee liikkumaan Lontoossa? Esimerkiksi kuinka busseissa toimitaan, entä miten metroissa? Laitetaanko rattaat aina kasaan, vai miten on järkevintä? Onko sinulla mitään muita vinkkejä lasten kanssa liikkumiseen Lontoossa?

Sinulla on mukava blogi.

Ruusu kirjoitti...

Hei Jo! Kiitos kommentista ja toiveesta! Kuulostaa hyvältä idealta, laitetaan työn alle! :-)