torstai 15. syyskuuta 2011

Aikiia

Ennen lähtöä päätin että en halua ostaa eräästä ruotsalaisesta roinakaupasta mitään mikä sitten vuoden lopussa paljastuu ongelmajätteeksi. Eli siis mitään. Mieluummin hankkia pikkuhiljaa kirpputoreilta ja sattumanvaraisista boutiqueista... Eilen käytiin tutustumassa viereisen korttelin kirppariin ja ruokavaliomme perustuessa -edelleen- tomaattipohjaisiin pastaruokiin päätin ostaa valkoisen lävikön. Nyt totean maksaneeni 30 penniä Romania-lisää verrattuna uuteen tismalleen samanlaiseen. Ei sinäänsä yllätä.



Lävikköepisodin lisäksi retkeä Tottenhamiin inspiroi:
- astiankuivausteline
- pyykinkuivausteline
- juustohöylä (oli laitettu liian hyvään talteen eikä sitten löytynyt lähtöpakkauksen hetkellä)
- tiskiharja (ymmärrän että ulkkareista se on ällö, mutta niin on musta tiskirättikin)
- petauspatja

Eli olen laiska. Tämä on synnintunnustus. Victoria-line, here I come.

-R

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua telle!

mari kirjoitti...

piti tohon tiskiharja-asiaan kommentoida, että mulle tulee kausia kun tiskaan mielelläni semmoisella sienellä - tiskiane vaahdoksi siihen ja sillä kaikki eka saippuoidaan ja sitten kaikki huuhdellaan. toimii kans. mut nyt teil o varmaan jo se tiskiharja. :)

Ruusu kirjoitti...

Riikka: Kiitos samoin! :-)

mari: Joo, tiskiharja löytyi. Vaikka se onkin kiva niin annan mielihyvin lähinnä K:n käyttää sitä. Juustohöylää en ostanut kun näin sen Aikiian hirvityksen ja muistin kuinka kamala se on (näppituntuma, höyläysominaisuudet, ääni kun se kolahtaa, paha kahvapainoisuus...)..