keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Jännittäviä kokemuksia

Kalle ja Aamu odottaa uusia jänniään, Uula ei tulevan odottamisesta tajua vielä sen suurempia, joten mä voin täällä yksinäni jupista kuinka mun uudet jännät liittyy tällä hetkellä lähinnä (hypotettiisen) lenkkireitin valitsemiseen.

Alkaa tää viikko ilman virallista urheilua tehdä tehtävänsä, ja tänään piti lähtemäni lenkille. Enpä kuitenkaan mennyt, vaan kulutin kaksi tuntia viereisessä ruokakaupassa. Ja kun tämä kameli oli vihdoin ja viimein kivunnut neljän kauppakassin kera rappuset ylös vitoseen, tuntui hellalla odottava jäähtynyt ruoka hikilenkkiä houkuttelevammalta. Että näin. Jotkut lukijoista saattavatkin jo tietää että mulla toi kaupassa käynti normaalistikin kääntyy kuppaamisen puolelle, ja tälläkin kertaa mentiin sille, vaikka olinkin varustautunut jopa ostoslistalla, enkä edes villaissutkaan lehtiständin suuntaan. Mä vielä kuvittelin olevani tehokas, etenin järjestelmällisesti hylly hyllyltä, mutta iso uusi kauppa ja kotikeittiön tyhjät kaapit tekivät tehtävänsä. Ja laskutaidoton kassaneiti. Ja hajonnut puurohiutalepussi. Sekä kassalla tajuttu unohtunut vessapaperipaketti.

Eikä mulla edes ole mitään sikasiistii fotoo.



-R

6 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ruusu, pusuja ja haleja! Sä voit alkaa vaikka jännäämään kuka tulee ekana kylään tai kuinka kauan sul menee ruokakaupassa ens kerral...paljon jännempää, you know.

Anu.R kirjoitti...

Toi on ihan siisti ja kiva eläytyä teidän haasteisiin ja elämänmuutoksiin tästä tylsältä kotikoneelta käsin... Toivottavasti hoitokuviot selviävät ja saatte keskittyä opintoihinkin...

mari kirjoitti...

musta toi on kyl aika siisti foto. ihan the-beatles-britti-kuva.

lähikaupan sisältöön on hyvä tutustua kunnolla ihan ekaksi, niin sittenpähän tietää mitä siellä on, ja mitä pitää lähteä hakemaan kauempaa, ja mitä siellä siis tosiaankin on!

Kyllä sä ehdit lenkille. Sitä 45sekunnin staattista asentoa voi tehdä päivittäin meanwhile. (itse kukin).

(tän kommentin sanavahvistus on: fecoftin) (nää on ollut jotenkin hauskoja kaikki tähän mennessä..)

Ruusu kirjoitti...

Johanna: vieraita odotellessa!

rva Reipas ja mari: toi kuva onkin tietty Kallen ottama. Ja opinnot-osuushan koskee vaan Kallea. Tai voihan joogassa käymistäkin kutsua opinnoiks. Jos mä nyt vaan eka päättäisin että minne uskaltautuis menee joogatunnille... Ja mikä 45s staattinen asento? Ei muistu mieleen.

mari kirjoitti...

oon yrittänyt etsiä sitä 45s asentoa netistä. sillä on joku hieno enkunkielinen nimi, mutten löydä. se on sillain lattialla silmät lattiaan, kyynärpäiden ja nyrkin, sekä varpaiden varassa lautana niska rentona. pitäis riittää vatsa- ja selkälihasten kunnon ylläpitoon, jos about päivittäin tekisi..

(clash)

Johanna kirjoitti...

Sen nimi on lankku.