lauantai 24. syyskuuta 2011

Lapsuuden museo


Käytiin tänään V&A Museum of Childhoodissa, jota lämpimästi suosittelemme kaikille! Kävimme samaisessa paikassa myös kaksi ja puoli vuotta sitten ja Aamun lempipaikka oli edelleen sama.

helmikuu 2009

syyskuu 2011

Kiertelimme museota vanhan ystäväni ja hänen kahden suunnilleen Aamun ja Uulan ikäisen lapsensa kanssa. Lontoo tuntuu heti paljon enemmän kodilta kun on ystäviä joiden kanssa voi sopia treffit, siitäkin huolimatta että edellisestä kohtaamisesta oli kulunut yli kuusi vuotta!

Museolla oli tänään London Design Festivaliin liittyen suomalaista toimintaa: alakerran huoneessa oli rivi Aamu Songin punaisia tanssitossuja, tanssiope ja musiikkia. Hetkeksi sain tanssiseuraa, mutta kantapäiden jäädessä ulos pikkutossuista eräs neljävuotias päätyi toisen neljävuotiaan seuraan murjottamaan pylvään juurelle.



A: "Mä en olis halunnut syntyä." R&K: "Mitä sä tarkoitat?" A: "Täällä on niin hauskaa että mä olisin halunnut syntyä täällä."

A: "Miks täällä Lontoossa on näin paljon ihmisiä?" (Tätä kysytään jatkuvasti.)

-R

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun on ihana lukea kuulumisianne! Kävin itse kuun alussa pikavisiitillä Lontoossa monen vuoden tauon jälkeen, ja paljon jäi näkemättä ja kokematta. Uusi reissu on nyt suunnitelmissa... annavk

Eppusen kaapilla kirjoitti...

Ihanalta näyttää tuo museo ja kaikkea hauskaa siellä nettisivuilla. Olisi mukava käydä ko. museossa, minulle tuo on ihan uusi tieto, never heard of it.
Hauska lukea tätä teidän Lontoo blogia. :)

Ruusu kirjoitti...

Annavk ja Eppusen kaapilla: siistiä että ootte löytäneet tänne! Toi museo on todella jees paikka, kaikki mihin lapset ei saa koskea on turvassa vitriineissä joiden ikkunoita saa rauhassa lähmiä ja lisäksi on tosi paljon kaikkea tekemistä. Ja hyvä kahvila. Ja sisäänpääsy ilmainen.

mari kirjoitti...

vau, hauskalta kuulostaa paikka niin vanhempien kuin lastenkin suusta kuultuna..

Mitä ootte vastannu Aamun kysymykseen ihmispaljoudesta?

(hilludem)

Ruusu kirjoitti...

mari: noh, toistaiseksi on kelvannut (kaunisteltu versio) että niin monet ihmiset on halunneet tulla tänne asumaan, vähän niinkuin mekin..

(shint)

mari kirjoitti...

Toi on hyvä vastaus!

Tsemppiä tosi paljon byrokratian ja tekniikan kanssa!


(tryingl)

Taikinanaama kirjoitti...

Ihana uusi tukka Aamulla! Tosi houkuttelevia kuvia ja juttuja teillä täällä..Jos koira jotenkin äkillisesti kuolee, niin me tullaan sinne heti kylään ja osteleen ja piknikille puistoihin jne!