lauantai 22. lokakuuta 2011

Turreilua ja ulkoilua



Vierailijat ovat saapuneet ja me Kallen kanssa päästiin katsomaan Barbican Centreen Lucinda Childin Dance-tanssiesitystä. Dance oli aika hengästyttävä ja vaikuttava, ja merihakamainen Barbican itsessään kaltevine puulattioineen oli näkemisen arvoinen.

Barbicanin ruskea sali

Vierailijoiden kanssa pääsee itsekin turisteilemaan: nyt olen päässyt ajelemaan topless-bussilla, juoksemaan Uulan perässä Rosettan kiven ympäri koululaislaumoja väistellen ja hyppäämään vauhdista London Eye -maailmapyörän puolituntiselle kierrokselle.




...ja sieltähän näkyy Big Ben!

Eilen, eli perjantai-iltana, osallistuimme (molemmat!) Lontoon baarien suomalaisvalloitukseen. Ensi kerralla voisi suunnata jonnekin muualle kuin Hoxton Squarelle... Jos jollakulla on vinkkejä baareista tai klubeista niin ilolla otetaan vastaan! Kallen ei tarvitsisi sitten ensi kerralla olla yhtä pettynyt kuin tänään aamuyöstä kun nyt ei päässyt klubbaamaan. Oltiin me jo kyllä yhden jonossa, mutta kun laskin edessä olevasta parinkymmenen metrin jonosta kolme naisihmistä ja liian monta mölliä, agitoin jäljellä olevan joukkomme takaisin perusbaariin. Ja ymmärrän myös miksi jengiä pihalle potkittaessa kannattaa käyttää hämyistä takakujaa eikä heivata tyyppejä siihen sisääntulijoiden houkuttimiksi. Okei, SAATTAAHAN se olle että sisällä ois ollu ihan eri meno...

Snägärikin löytyi ihastuttavine heppatauluineen. Tämä kuva antaa kyllä turhan kaunistellun kuvan, todellisuudessa paikka henki maanläheisen rouheaa ja rustiikkia atmosfääriä. M, toivottavasti kylmäsavulohibagel oli suopea vatsallesi...?



-R

P.S. Nyt on muuten testattu Quornikin, siitä raportoidaan jahka keritään...

6 kommenttia:

Eppusen kaapilla kirjoitti...

OI, ihania kuvia! Ja näyttää hienolta tuo Barbican!
Tuo "snägäri" taas... on niiiin..öö...rouhea. :D Joskus on ihan kiva ostaa ruuat "luukusta" niin ettei näe eikä tiedä. ;) Odotan quorni -kokemuspäivitystä! :))))

Maaria kirjoitti...

Hihii, meitsin nenä on päässyt blogiin :D Mahtavaa!

Savulohi-beigel-baagel-whatchacallthem oli paitsi hyvää, myös terveellistä - odotin kauhulla koska masu rupeaa murisemaan mutta mitään sellaista ei tapahtunut! Ja se rinkeleitä leikkaava täti oli ihan mahtava.

Voi hitsi, jouduitte takaisin perusbaariin :( Ensi kerralla kerätään kolehti ja otetaan se 300 punnan tarjous vastaan!

Mulla on quornit vielä jääkaapissa.

Anu.R kirjoitti...

Minulle jäi lyhyestä Lontoo-pyrähdyksestä mieleen hämmennys yöelämää kohtaan, kun eräänä iltana tuntui että koko kaupunki meni jo yhdeltätoista kiinni. Kun vihdoin löysit jonkun auki olevan paikan niin kohta jo tuli mies ystävällisesti saattelemaan pihalle. Olisi varmaan pitänyt tietää minne suunnata...?

Ruusu kirjoitti...

Eppusen kaapilla & Maaria: Ehkä vielä toistekin vois uskaltautua tolle snägärille... tai sitten vois testata perinteisiä fish&chipsejä... Kunnon rasvakärvennys kun ainakin tappaa listeriat jos ei muuta. ;-)

rvaReipas: joo, täällä oli pitkään pubien sulkemisaika jo klo23, nyt ei oo enää moista pakkoa mutta silti aika moni pubi menee jo tuolloin kiinni. Me jatketaan baariasioiden selvittelyä taas kun pystytään!

Anonyymi kirjoitti...

Jep, mä oon kans pettynyt Shoreditchin tarjontaan, mutta kyl sieltä luulis löytyvän muutakin kuin ok-musaa soittavia perusbaareja jos jaksaa olla tarpeeks ahkera.

Berliini-henkiseen klubbaamiseen voin suositella Egg clubia (York Wayn & Vale Royalin kulmassa), jossa ei sitten olekaan ihan lähistöllä mitään muita klubeja. Naapuri-Camdenista toki löytyy joitan ihan hyviä mestoja.

-Fabbe

Kalle kirjoitti...

@Fabbe: joo, seuraavan kerran kyllä suunta lähtökohtaisesti jonnekin muualle kuin Hoxton squaren välittömään läheisyyteen. Kai se on yleensä niin, että se mikä kymmenen vuotta aiemmin oli cool ja hip ei kymmenen vuotta myöhemmin enää yleensä sitä ole. Tai sitten minä vain olen vanha.

Ilta oli kyllä hauska ilmankin klubbausta, siitä kiitos seuralle! Ja pienenä lohdutuksena: sisällä ollut kaverini ei pitänyt ko. klubia mitenkään ihmeellisenä tai lähtökohtaisesti edes pitkän jonotuksen arvoisena (saati sitten meille jonossa tarjotun 300 punnan hintaisen jononohituksen ja parin skumppapullon).

Hyviä menomestaehdotuksia otetaan siis ilolla vastaan. Ehkä me päästään toistekin samaan aikaaan vielä ulkoilemaan ;-)